Termeni si conditii

Conditii de utilizare - Introducere

Pentru a comanda online trebuie sa aveti domiciliul in Romania si varsta peste 18 ani. Pot comanda din acest magazin doar persoanele care si-au creat un cont de utilizator folosind datele personale reale.
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.scule-profesionale.eu, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. LUKY L&M S.R.L. catre cumparator.

Declinarea responsabilitatii
S.C.LUKY L&M S.R.L. nu isi asuma responsabilitate si nu va fi responsabila pentru pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site. S.C. LUKY L&M S.R.L. nu poate fi facuta responsabila in nici un fel de pagube survenite din neonorarea comenzilor. In cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, valoare maxima a obligatiilor fata de client este valoarea sumei incasate de la clientul respectiv.
Eventualele reclamatii in legatura cu integritatea si conformitatea produselor comandate si primite se pot aduce la cunostiinta vanzatorului in termen de 48 de ore de la primirea produsului, altfel nu se mai iau in consideratie.

Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.scule-profesionale.eu va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Lipsa documentelor
Produsele se prezinta in unitatile service insotite de copie factura fiscala si certificatul de garantie. Lipsa acestor documente atrage iesirea din garantie a produselor!

Lipsa ambalajului original
Produsele se prezinta in unitatile service in ambalajele originale insotite de toate accesoriile care au fost incluse.

Defectiunile provocate de calitatea curentului
In cazul in care se constata ca echipamentele prezentate in service prezinta defectiuni provocate de supra sarcina electrica, acestea se remediaza doar contra cost. Va sfatuim sa folositi prize de calitate cu impamantare si stabilizatoare de tensiune. Nu folositi in acelasi prelungitor mai multe echipamente cu consum mare de energie.

Interventia neautorizata
Incercarea de reparare sau modificare a echipamentelor in unitati neautorizate atrage iesirea din garantie a produselor!

Limitarea raspunderii pentru livrare
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata de acesta, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul. In cazul in care clientul nu este gasit comanda va fi anulata si returnata la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
Clientul va verifica integritatea fizica a coletelor in momentul primirii comenzii in prezenta curierului si va solicita intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.