Livrare si retururi

Livrare produse:
Produsele sunt trimise prin curier rapid - Fan Courier. Atunci cand plasati o comanda aveţi posibilitatea de a vedea estimarea taxei de transport.
Comenzile peste 300 lei beneficiaza de taxa de transport GRATUIT.

RETUR PRODUSE
Daca nu sunteti multumit de produsele achizitionate de pe site-ul www.scule-profesionale.eu,
le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare (14 zile calendaristice) de la primirea produsului. Astfel clientii SC LUKY L&M SRL pot returna produsele in ambalajul original si in aceeasi conditie in care au fost receptionte, in termen de 10 zile lucratoare (14 zile calendaristice) de la primirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui alt motiv.

Mentionam faptul ca nu se accepta pentru returnare produse precum:

- produse care nu au fost comercializate de SC LUKY L&M SRL;

- produse care prezinta semne de utilizare;

- produse deteriorate (exceptie fac produsele cu vicii de fabricatie )

- produse fara sau cu ambalaj original deteriorat;

- produse importate special sau loturi de produse;

Costul de returnarea al produselor va fi suportat de client, folosind orice serviciu de transport dorit, cu mentiunea ca serviciul de transport ales sa aiba confirmare de primire. SC LUKY L&M SRL va inapoia contravaloarea produselor returnate care indeplinesc conditiile mentionate anterior, in cel mult 10 zile lucratoare (14 zile calendaristice) de la data primirii produselor returnate de la client (data de livrare a curierului). Mentionam faptul ca suma returnata nu include costurile de transport tur - retur, acestea cazand exclusiv in sarcina clientului.

“Clienti” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE care au primit marfa prin curierat. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa returneze produsele, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati folosind una dintre modalitatile din pagina de Contact.

Produsele cu lipsa de conformitate:

Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile tehnice afisate si mentionate pe site-ul www.scule-profesionale.eu pot fi returnate dupa notificarea SC LUKY L&M SRL. In acest caz clientul poate opta fie pentru inlocuirea produsului cu un alt produs conform sau fie pentru returnarea contravalorii produsului si a cheltuielilor de expeditie. Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie.

Produsele primite defecte (D.O.A. – dead on arrival):

Produsele achizitionate care sunt nefunctionale sau prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite cu un produs functional cu conditia notificarii in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In cazul in care produsul nu mai este disponibil clientul poate opta fie pentru inlocuirea produsului cu unul similar la alegerea sa, fie pentru returnarea contravalorii acestuia.

In aceasta situatie cheltuielile de transport vor fi suportate integral de catre SC LUKY L&M SRL. Mentionam faptul ca daca notificarea se va face ulterior termenului mentionat anterior de 48 de ore, produsele fac obiectul conditiilor generale de garantie.